Bruschete cu rosii si prosciutto

Bruschete cu rosii inainte de cuptor

Rețeta de bruschete cu rosii si prosciutto o aleg de fiecare dată când am oaspeți și-mi doresc să pregătesc ceva rapid și numai bun de ronțăit. Le puteți servi ca aperitiv și cu siguranță veți mulțumi pe toată lumea. Dacă aveți vegetarieni la masă, puteți încerca rețeta simplă de Bruschete cu roșii.

Pot fi luate chiar și în pachețelul de la școală sau la serviciu, deoarece sunt bune și reci.

Se prepară extrem de rapid și sunt mi nu na te !

 bruschete-cu-rosii-crud
Valori nutriționale pentru o felie: Calorii Proteine Carbohidrați Grăsimi Grăsimi saturate Zaharuri Fibre
230 15 g 20 g 11 g 4 g 2 g 1 g

Ingrediente pentru 4 felii de bruschete cu rosii si prosciutto:

– 2 pâinici ciabatta

– 4 felii de prosciutto crudo

– 2 roșii

– 70g cașcaval/mozzarella

– 2 căței de usturoi

– 2 linguri de ulei de măsline

– Sare, piper, busuioc

Rețeta de Bruschete cu rosii și prosciutto este una extrem de rapidă și simplă, o puteți face cu ușurință în porții mai mari sau mai mici, în funcție de câte guri avem de hrănit. Poate fi o gustare neașteptat de bună sau un aperitiv delicios pentru o masă mare cu familia.

Așadar, începem cu amestecul de roșii si condimente în felul următor:

bruschete cu rosii preparate

Pasul 1: Taie roșiile în cubulețe măricele și pune peste condimentele, apoi amestecă puțin până se întrepătrund toate aromele.

Pasul 2: Taie pâinicile în două pe lung si unge-le cu ulei de măsline pentru a le rumeni în cuptor sau în tigaie. După ce s-au rumenit, freacă fiecare felie cu usturoiul tăiat în două.

Pasul 3: Pune compoziția de roșii peste feliile de ciabatta, feliile de prosciutto și presară puțin din cașcavalul preferat deasupra. Dă-le la cuptor la 200 grade pentru 5 minute cât să se topească cașcavalul. Sunt gata de servit. Poftă bună!

bruschete cu rosii branza

Cu drag, Julienne!

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *